Skip to main content

Zwemscore Zwembad "de Startsprong"
Zwemscore is een internet volgsysteem waar u de vorderingen van uw kind kunt volgen. Via dit systeem kunt u uw gegevens controleren, bijwerken en lessen afmelden.

logoIZM

Zwemscore is een persoonlijke pagina waar alleen u op kunt om uw traject te zien. Klik op het logo om naar de inlogpagina te gaan.

Persoonlijke gegevens
Via zwemscore kunt u uw persoonlijke gegevens bekijken. Deze kunt alleen u zien. Dit is een persoonlijke pagina waar met een wachtwoord ingelogd moet worden. Deze kunt u ook zelf bijwerken. Het is belangrijk dat u deze gegevens controleert, want bij het diplomazwemmen zullen deze gegevens op het diploma komen te staan.

Foto toevoegen
Op uw persoonlijke pagina kunt u een foto van uw kind toevoegen. Dit kunt u doen zodat de openingspagina vrolijker wordt, maar ook zodat de zweminstructeur kan zien wie wie is. De zweminstructeurs werken de scores ook thuis bij; dan is een foto erbij leuker en makkelijker.

Afmelden
Via zwemscore heeft u de mogelijkheid om zelf de lessen op tijd af te melden.

Waarom de les afmelden?
Hierdoor kunnen wij zien hoeveel lessen u zoon/dochter heeft gemist.

Scores van het kind
De zwemscore van het kind zal door de zweminstructeur zo veel mogelijk gelijk bijgewerkt worden. Schroom niet om vragen te stellen aan de zweminstructeur.
Dit is tijdens de zwemles niet altijd moeilijk, waardoor wij u vragen ons te bellen of te mailen. Wij zullen dan contact met u opnemen om dit te bespreken.

De score is al een tijd niet bijgewerkt?
Er wordt alleen bijgewerkt als er in de zwemles vorderingen zijn gemaakt. Het kan dus voorkomen dat er een aantal weken geen zwemscore is ingevuld.