Bij ons kan je vanaf 4,5 jaar terecht voor de zwemlessen betreffende het Survival A-B-C van de Envoz. Ook bieden wij de mogelijkheid voor Aqua-vaardig diploma.

De kwaliteit staat bij ons voorop wat betreft het eindproduct van de zwemlessen. Als de kinderen afzwemmen en een diploma halen, dan zijn zij veilig en zwem zeker in het water onder alle omstandigheden.

Daarom hebben wij gekozen voor het survival A-B-C. Bij deze diplomalijn zitten diverse survival onderdelen. Bij deze onderdelen is het de bedoeling dat de kinderen onder diverse omstandigheden veilig zijn en geraken in het water.

Bij de andere diplomalijnen in de andere baden komt dit niet of onvoldoende aan bod. Wij durven daarom te zeggen dat de kinderen bij ons zwemveiliger en zekerder zijn in het water.

De inhoud van de diploma’s vindt U onder de aparte kopjes onder zwemmen. Wij lessen op de volgende dagen:

zwemlesteam de startsprong

Maandag   15.45 uur tot 18.45 uur
Dinsdag   14.30 uur tot 18.45 uur
Woensdag   13.00uur tot 18.30 uur
Donderdag   15.45 uur tot 18.45 uur
Vrijdag   15.45 uur tot 18.45 uur
Zaterdag   08.00 uur tot 12.00 uur
13.00 uur tot 17.00 uur
Zondag   08.30 uur tot 12.30 uur

De reguliere lessen zijn 60 minuten. De privelessen zijn 30 min of 45 min.

Het afzwemmen is op zondag, om de 4 a 5 weken. Kan er niet op zondag afgezwommen worden ivm geloofsovertuiging, dan kan er in overleg een andere dag af gezwommen worden.

De reguliere lessen stoppen alleen in de zomer en kerstvakantie. Alle andere vakanties lessen wij gewoon door. Wij zijn wel gesloten op de volgende feestdagen:

1e en 2e paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag. 1e en 2e pinksterdag.

5 mei en 5 december gaan de lessen ook gewoon door.

Zwemlessen en doelgroep zwemmen met de volgende mogelijkheden : A-diploma, B-diploma, C-diploma, Zwemscore, Leerfases, Zwemvaardigheid, Volwassenzwemles, Privé-les, Baby-, peuterzwemmen, Banenzwemmen, Hydrotraining.
Wij verzorgen dit voor de gehele regio Houten, Bunnik, Schalkwijk, Odijk, Werkhoven, Tull en 't Waal, 't Goy, Zeist, Wijk bij Duurstede, Nieuwegein, Utrecht